Forum

Notifications
Clear all

Hakim82 Pulang ke TransMy Forum

Page 2 / 2
(@hakim82)
Honorable Member

Gambar2 masa Pesta Pulau Pinang ~ Mini 4WD Pesta Cup & Toys Exhibition

ReplyQuote
Topic starter Posted : 09/12/2013 9:14 pm
(@pricon)
Famed Member

Nice bro Hakim, di samping melihat perlumbaan Mini 4WD boleh cuci mata dgn pameran mainan.

Some facts of my picisan collection:

Advertisements
ReplyQuote
Posted : 10/12/2013 12:22 am
(@sparty)
Member Moderator

Welcome back bro..

thanks for bwk i jln2 ms aku kat penang dulu...

One shall stand... One shall .. OPOCOT!!

ReplyQuote
Posted : 12/12/2013 10:53 pm
(@hakim82)
Honorable Member

Welcome back bro..

thanks for bwk i jln2 ms aku kat penang dulu...

tak de hal ~ kalau dtg bagi training di INFO TREK lagi bagi tahu info training & tarikh ~ kalau berkaitan dgn IT hakim boleh join ~ also sorry pasal hal pecah cermin kereta tu ~ dasyat pencuri sana kasut pun nak bedal jugak

ReplyQuote
Topic starter Posted : 17/12/2013 7:01 am
(@hakim82)
Honorable Member

Happy New Year All

ReplyQuote
Topic starter Posted : 31/12/2013 6:30 pm
(@pejalkira)
Noble Member

Mari meriahkan forum semula ๐Ÿ˜Ž ๐Ÿ˜Ž ๐Ÿ˜Ž

My collections : http://www.transmy.com/forum/collections-showcase/pejalkira-collections-~-m(gt-lt)m/

ReplyQuote
Posted : 02/01/2014 7:52 pm
Page 2 / 2
Share: