Forum

Notifications
Clear all

Hakim82 Pulang ke TransMy Forum

Page 1 / 2
(@hakim82)
Honorable Member

Hello all. I left the Forum for some time now. Making a return back. Will be posting here & FB *(will try to stick to official Forum more often).

Mostly active at the Northern side. Took part in the TF2 & 3 exhibit held here in QueensBay Penang years back.


TF2 Exhibit

Advertisements


Us getting ready for TF3 DOTM Exhibit @ QueensBay Mall


Almost sold all my collections @ CTFKL

Since then I become active back & collaborate on other local exhibit here in Penang like during cosplay conventions & comic market.


Photos during YC in Penang


Recent Fantasy Toy Failr in QueensBay Penang


2013 Youth Jam in Penang Times Square


2013 Youth Jam Penang Crew


Took part in Danny Choo's Culture Japan @ Penang


Culture Japan @ Penang Crew


COSPAR 2 Penang @ Times Square showcasing the Mini 4WD

Next show will be @ Pesta Pulau Pinang. The exhibit will be on 7th December.
There my friends & I will be showcasing Transformers, Macross, Mini 4WD, Revoltech & various other collections for 1 night.


WE will be there on 7th DEC 2013

Hope to do a strong coma back in 2014. Look forward to the TF4 event.

Quote
Topic starter Posted : 27/11/2013 8:16 am
(@gargoyle-primus)
Noble Member

pulang pun si tanggang....wahahahaha

With a strenght I can be proud of, I live only for myself, and only for myself I'll die. I'll never die for someone, 'cause I know the pain of who remains alive. This is my pride.

ReplyQuote
Posted : 27/11/2013 8:28 pm
(@kiienkyan)
Illustrious Member

lalalala~ pass by n say welcum back, i'm newbie, nice to meet u 🙂

kiien koleksi: http://www.transmy.com/forum/collections-showcase/kiienformers-little-collections/

ReplyQuote
Posted : 27/11/2013 11:27 pm
(@gargoyle-primus)
Noble Member

lalalala~ pass by n say welcum back, i'm newbie, nice to meet u 🙂

pergh comment ala taikun

With a strenght I can be proud of, I live only for myself, and only for myself I'll die. I'll never die for someone, 'cause I know the pain of who remains alive. This is my pride.

ReplyQuote
Posted : 28/11/2013 12:43 am
(@pricon)
Famed Member

Welcome bro Hakim! Wah aktif sungguh bro Hakim kita di bidang pameran menan ni, hehe.
Now can't breakfast together since I moved to techno huhu.

Some facts of my picisan collection:

ReplyQuote
Posted : 28/11/2013 2:22 am
(@giamgiam)
Member Moderator

welcome back!  ;D

ReplyQuote
Posted : 28/11/2013 10:38 am
(@vic2293)
Member Moderator

Pergh! Lama tak nampak Bro Hakim!

Happy return to TransMY!!! 😉

Whose Side Are You On?

My TF Collections: http://www.transmy.com/forum/collections-showcase/vic2293's-transformers-collection/

ReplyQuote
Posted : 28/11/2013 5:05 pm
(@hakim82)
Honorable Member

pulang pun si tanggang....wahahahaha

Ini tanggang moden ~ dia tak lukakan hati kawan2 TransMy punya ~ bagi lebar kan network lagi ada *(supaya nak buat exhibit di Penang senang ~ kami ada network) ~ nanti mai pesta 7 DEC ini jumpa geng2 Northern macam saya & Anis Fakhri

Official Pesta Penang FaceBook page.

https://www.facebook.com/PestaPulauPinang?fref=ts

ReplyQuote
Topic starter Posted : 28/11/2013 8:15 pm
(@hakim82)
Honorable Member

Welcome bro Hakim! Wah aktif sungguh bro Hakim kita di bidang pameran menan ni, hehe.
Now can't breakfast together since I moved to techno huhu.

Tu lah ~ aku makan Nasi Ayam sorang2 jer ~ 2014 kami pindah bangunan baru tepi TECHNO ~ aku di tingkat 2 nanti

ReplyQuote
Topic starter Posted : 28/11/2013 8:18 pm
(@pricon)
Famed Member

Welcome bro Hakim! Wah aktif sungguh bro Hakim kita di bidang pameran menan ni, hehe.
Now can't breakfast together since I moved to techno huhu.

Tu lah ~ aku makan Nasi Ayam sorang2 jer ~ 2014 kami pindah bangunan baru tepi TECHNO ~ aku di tingkat 2 nanti

Ya... Abg Udin nasi ayam dah pindah ka, gerai dah kosong tinggal meja je.
Cool bro, kalau share cafeteria boleh lunch sama2 lak.

Some facts of my picisan collection:

ReplyQuote
Posted : 28/11/2013 8:39 pm
(@hakim82)
Honorable Member

Abg Udin pindah ~ skg berniaga di Market Bayan Baru ~ dah upload gambar terbaru dlm avatar ~ bagi orang kenal ~ maklumlah dah lama menyepi

ReplyQuote
Topic starter Posted : 03/12/2013 5:41 pm
(@sixshot)
Eminent Member

love your come back bro!! tq!

ReplyQuote
Posted : 04/12/2013 9:07 am
(@pricon)
Famed Member

Abg Udin pindah ~ skg berniaga di Market Bayan Baru ~ dah upload gambar terbaru dlm avatar ~ bagi orang kenal ~ maklumlah dah lama menyepi

I see, thanks bro. :smilie: wow hehe tunjuk muka hensem. 😎 😎

Some facts of my picisan collection:

ReplyQuote
Posted : 04/12/2013 10:26 pm
 fumi
(@fumi)
Noble Member

Dear Hakim, apa khabar bro..?? lama tak jumpa dah... 😀


hobcrider
Hazel®

ReplyQuote
Posted : 06/12/2013 4:53 am
(@hakim82)
Honorable Member

thank you fumi. Saya sihat.

Ada sedikit photo dari pesta *(baru habis semalam). nanti saya post.

ReplyQuote
Topic starter Posted : 09/12/2013 9:12 pm
Page 1 / 2
Share: