Forum

Notifications
Clear all

Gecko Conteng

Page 2 / 4
(@gigantor)
Noble Member

so ni ko kenal bebudak Infusion / ex infusion la? haha baguih. aku pun kenal tapi tak tau ade few dalam forum ni
artwork ko memang hebat, thats why I think i have seen it somewhere....anyway, apa username ps3, aku add ko later.

thanks

(lawan sf4, cari nick SentinelPrimus..blasah dia senang wei, dia ultra noob. hehe)

Advertisements

ReplyQuote
Posted : 17/06/2009 1:23 am
(@chromia)
Member Moderator

Mecha Sailormoon

sailormoon!dgn kuase bulan aku akan menghukum mu!

ReplyQuote
Posted : 17/06/2009 1:27 am
(@silentgecko)
Trusted Member

dude... aku mmg x-staff infusion.... aku tak ter-baca reply ko tadi..... ko pun infusion ker?.... sapa staff infusion yg ko kenal?... akan aku add PSN iD SentinelPrimus dlm list aku..... aku pun tak terer sgt sf4..... focus system tak biasa lagi..... parry lagi best..hoho... ok chow

PSN ID = geckowhat

http://silentgecko.deviantart.com/
"Melukis dengan batasan"

ReplyQuote
Topic starter Posted : 17/06/2009 1:27 am
(@gigantor)
Noble Member

aku pun ex infusion. alamak dunia kecik hahaha. iwan ngan zul karim ade sana lagi kan. otai semua lain dah blahhhh haha aku rasa aku kenal ko hahahah

jap
add YM kalau ade...ni mesti ade dalam list aku hahaha
jap aku buat something kat YM

ReplyQuote
Posted : 17/06/2009 1:29 am
(@silentgecko)
Trusted Member

ym aku ... geckowhat ....
yup iwan & zulkarim still ada kat sana... aku dengar collection iwan makin melampau.... huhuhu... agak2 aku sempat tak keje ngan ko?

http://silentgecko.deviantart.com/
"Melukis dengan batasan"

ReplyQuote
Topic starter Posted : 17/06/2009 1:41 am
(@gigantor)
Noble Member

sempat. ni Nash laaa. ko mesti Kim or Zed (tapi zed ID lain) or tanglong, ke mamat yang kasi aku emulator tuh (sorry lupa nama)

iwan memang melampau. darth vader.

BALIK TIME

aku add ko nanti. RE5 ftw!!

ReplyQuote
Posted : 17/06/2009 1:44 am
(@silentgecko)
Trusted Member

Kim, Zedd & Tanglong x-housemate aku... sahabat2 seperjuangan.... aku ammar... aku rasa kita mmg tak sempat jumpa kot... awal 2006 aku dah chow join comic co.......

anyway, here's my previous work... ok chow

Full Machine VS Half Machine

http://silentgecko.deviantart.com/
"Melukis dengan batasan"

ReplyQuote
Topic starter Posted : 17/06/2009 7:42 pm
(@gigantor)
Noble Member

aku rasa aku tau tapi ko resign sebab kena gi Klang masa tuh. Nash here. ko tak tau kot, ko blah right after aku masuk. tapi bagus gak , sebab cam haram dah tempat tuh. aku rasa CSSB dah takde and Infusion nak tutup kot, takde project.

Bagus artwork hang. ko bleh lukis ron jeremy untuk Decepticrash tak. dia fan numero uno Ronnie J

ReplyQuote
Posted : 17/06/2009 8:19 pm
(@decepticrash)
Member Moderator

encik cicak, ko bleh lukis ron jeremy pakai muka gigantor tak? amik from avatar aku...


Liverpool - flumpool

ReplyQuote
Posted : 17/06/2009 8:23 pm
 K.A.
(@k-a)
Member Moderator

encik cicak, sila lukis crash n nash kena toron ngan ron jeremy

lol crash n nash, cam herp n derp plak


http://plastikjaya.blogspot.com

ReplyQuote
Posted : 17/06/2009 11:49 pm
(@silentgecko)
Trusted Member

baik aku lukis combiner....gagaga.... crash combine nash...jadi dildo ker.....gagaga... i mean bionic-dildo...gagaga :D... ok chow

http://silentgecko.deviantart.com/
"Melukis dengan batasan"

ReplyQuote
Topic starter Posted : 18/06/2009 12:52 am
(@gigantor)
Noble Member

bioniKA dildo tuh KA lah.

ReplyQuote
Posted : 18/06/2009 12:56 am
(@decepticrash)
Member Moderator

bionashdildo mat aris...

kuikuikuiiii!!!


Liverpool - flumpool

ReplyQuote
Posted : 18/06/2009 1:09 am
 K.A.
(@k-a)
Member Moderator

lol gambo sig


http://plastikjaya.blogspot.com

ReplyQuote
Posted : 18/06/2009 1:11 am
(@gigantor)
Noble Member

AHHAHAHHAH HOIIII PADAN LA DIAM 30 MIN....DIA TENGAH EDIT GAK!!!

ReplyQuote
Posted : 18/06/2009 1:18 am
Page 2 / 4
Share: