Forum

COLLECTORS TOYS FAI...
 
Notifications
Clear all

COLLECTORS TOYS FAIR

Page 1 / 6
(@pak-wan)
Noble Member

minta izin dari boss besaq TransMY...

idea untuk event :

COLLECTORS TOY FAIR
TRANSFORMERS, ACTION FIGURES, SCI FI, STAR WARS, FANTASY, etc
DEWAN SERBAGUNA DBKL, WANGSA MAJU, KL
9am – 4pm (sabtu)
RM1.00 entry – Children under 12 Free
satu Meja (RM30-RM50) belum sure

Advertisements

dulu dah pernah nak buat.tapi sambutan tak menggalakkan..maka jom buat kasik jadik kali ni..

tq

-------------
konsep:
DIY, independent, collectors only, no shop allowed...
TOYS ONLY!!!!

mungkin june/ july kot?

sila kasi input, aku sediakan venue dan manage event...

contoh
http://www.youtube.com/watch?v=EOffKOML4uY

G1 Forever!!
http://www.skatemalaysia.com/toys
[email protected]

Quote
Topic starter Posted : 08/05/2012 7:44 pm
(@sy8nsk8)
Prominent Member

saya on saja..amcam geng? ada idea lain nak tambah?

ReplyQuote
Posted : 08/05/2012 11:02 pm
(@pak-wan)
Noble Member

tq..sapa kenal geng starwars..ajak sekali la..kasi ramai ramai..gore

G1 Forever!!
http://www.skatemalaysia.com/toys
[email protected]

ReplyQuote
Topic starter Posted : 08/05/2012 11:35 pm
(@sy8nsk8)
Prominent Member

zodie apa lagi kasi ajak la BOMmers join..  😎

ReplyQuote
Posted : 09/05/2012 12:24 am
(@vic2293)
Member Moderator

Nak confirmkan kalau event ni untuk jual / beli toys atau pameran toys? 😉

Whose Side Are You On?

My TF Collections: http://www.transmy.com/forum/collections-showcase/vic2293's-transformers-collection/

ReplyQuote
Posted : 09/05/2012 12:30 am
(@pak-wan)
Noble Member

jual/beli/trade saja.. toys saja..

loose/ used/mib/misb cam tu la

collectors only..tq

G1 Forever!!
http://www.skatemalaysia.com/toys
[email protected]

ReplyQuote
Topic starter Posted : 09/05/2012 12:34 am
(@sy8nsk8)
Prominent Member

Nak confirmkan kalau event ni untuk jual / beli toys atau pameran toys? 😉

anda pasti byk toys untuk di let go kan vic..boleh share table tu ngan org lain

ReplyQuote
Posted : 09/05/2012 12:39 am
(@pak-wan)
Noble Member

ya lupa tambah..boleh tambah table.. boleh share table..
go
tq

G1 Forever!!
http://www.skatemalaysia.com/toys
[email protected]

ReplyQuote
Topic starter Posted : 09/05/2012 12:41 am
(@vic2293)
Member Moderator

Nak confirmkan kalau event ni untuk jual / beli toys atau pameran toys? 😉

anda pasti byk toys untuk di let go kan vic..boleh share table tu ngan org lain

Cuma ada beberapa masalah yang terfikir:
1. Dari event sebelum ini - apa feedback dari membuat event ini? - banyak toys terjual, ramai orang berkunjung, etc...?
2. Mana tempat ni? - cari kat google maps takde pun...
3. Adakah RM1 itu akan menhindari orang ramai daripada masuk event ini? - dari video di atas, nampak macam tak ramai orang jer...
4. Dewan Serbaguna DBKL Wangsa Maju - banyak ke orang yang akan datang? (tempat ni tak se-famous Amcorp Mall)
5. Marketing untuk beritahu orang tentang event ni?

Whose Side Are You On?

My TF Collections: http://www.transmy.com/forum/collections-showcase/vic2293's-transformers-collection/

ReplyQuote
Posted : 09/05/2012 12:48 am
(@devastator)
Famed Member

Good questions there Vic.
If all nk jual n xde pembeli susah juga. hehehe  :biggrin:

ReplyQuote
Posted : 09/05/2012 4:39 am
(@admin)
Member Admin

aku on saja, tapi nak suruh aku manage skrg nie aku payah la sbb keje aku dah rampas suma time.

ReplyQuote
Posted : 09/05/2012 3:35 pm
(@admin)
Member Admin

minta izin dari boss besaq TransMY...

idea untuk event :

COLLECTORS TOY FAIR
TRANSFORMERS, ACTION FIGURES, SCI FI, STAR WARS, FANTASY, etc
DEWAN SERBAGUNA DBKL, WANGSA MAJU, KL
9am – 4pm (sabtu)
RM1.00 entry – Children under 12 Free
satu Meja (RM30-RM50) belum sure

dulu dah pernah nak buat.tapi sambutan tak menggalakkan..maka jom buat kasik jadik kali ni..

tq

-------------
konsep:
DIY, independent, collectors only, no shop allowed...
TOYS ONLY!!!!

mungkin june/ july kot?

sila kasi input, aku sediakan venue dan manage event...

contoh
http://www.youtube.com/watch?v=EOffKOML4uY

dah invite group lain ke pak wan?

ReplyQuote
Posted : 09/05/2012 3:36 pm
(@pak-wan)
Noble Member

belum invite..aku mau pi confirm venue dulu... ambik gambar.dll

tq boss

G1 Forever!!
http://www.skatemalaysia.com/toys
[email protected]

ReplyQuote
Topic starter Posted : 09/05/2012 4:44 pm
(@the-prime)
Member Moderator

Menarik. Kalau kena masa nye insya'Allah boleh join.

Good initiative Pak Wan.

By acknowledging yourself a hardcore fan or "otai" by just the numbers of figures you have without any knowledge on the history of Transformers, sorry you're just a pretender. Nothing

ReplyQuote
Posted : 09/05/2012 5:16 pm
 gema
(@gema)
Illustrious Member

same la, will try make time if it really happens


Can't stand the insinuation? Shut up so there's nothing to be insinuate about

My Blog
http://blackplasticlife.blogspot.com

ReplyQuote
Posted : 09/05/2012 5:33 pm
Page 1 / 6
Share: